Loppemarked juli 2019

CWASS ER EN FRIVILLIG ORGANISASJON SOM DRIVER ET STUDENTHJEM I KAMBODSJA.

For å drifte studiehjemmet og utdanningen til våre studenter, er vi avhengig av innsamlede midler. Dette får vi bla. gjennom loppemarkeder.

Vi skal nå ha et Loppemarked på Lysheim Velhus på Kjøpmannskjær
førstkommende helg.

LØRDAG 6. JULI KL. 10.00 – 17.00
SØNDAG 7. JULI KL. 11.00 – 15.00.

Masse flotte lopper, salg av kaffe og kaker, lotteri.

www.cwass.no
Org.nr. 913 557 425

LOPPEMARKED APRIL 2019

VELKOMMEN TIL LOPPEMARKED
PÅ SEM MENIGHETSHUS

 

LØRDAG 27.04.19 – Kl. 10 –18
SØNDAG 28.04.19 – Kl. 12 –16

 

Det blir salg av kaffe, saft og boller.

Lotteriutsalg.

 

Alle inntekter går til et studenthjem i Kambodsja som er drevet av Cambodia Work And Student Society (CWASS).

Les mer om CWASS på cwass.no

 

Adresse:
Gamle Ramnesvei 13, 3170 Sem

Loppemarked oktober 2018

Velkommen til LOPPEMARKED
SEM menighetshus

 

LØRDAG 13/10 – Kl. 10 –18
SØNDAG 14/10 – Kl. 12 –16

 

UTSALG AV KAKER, KAFFE OG SAFT
LOTTERISALG

 

AUKSJON SØNDAG KL 14.30

 

Alle inntekter går til et studenthjem i Kambodsja som er drevet av en frivillig organisasjon-CWASS.no

 

Adresse:
Gamle Ramnesvei 13, 3170 Sem

LOPPEMARKED 2018

Lørdag 29. og søndag 30. september blir det loppemarked på Lysheim velhus på Kjøpmannskjær.

Åpningstider:
Lørdag: kl 10.00-18.00
Søndag: kl 12.00-16.00

Salg av innsamlede lopper.
Salg av kaffe/saft og boller.
Lotteriutsalg.

Veibeskrivelse:
Fra Tønsberg: Følg rv 308 mot Kjøpmannskjær. Ta til høyre rett etter skiltet «Kjøpmannskjær».

Fra Tjøme: Følg rv 308 mot Kjøpmannskjær. Fortsett forbi Kiwi, lokalet ligger på venstre side etter ca 1 min kjøring.

ALL INNTEKT VIL GÅ TIL VÅRT ARBEID I KAMBODSJA.

En hilsen fra studentene i Kambodsja

Her er en liten film som studentene våre har laget for å takke alle dere som har bidratt til gi dem utdannelse.

Vi i Norge er også veldig takknemlig for all hjelp vi får, men vil gjerne hjelpe flere og mer, så bli støttemedlem nå så kan vi sammen skape en bedre fremtid for barn og unge i Kambodsja.

https://m.youtube.com/watch?v=ov5YV9hJl2M

 

 

Studentene i Kambodsja

Her er litt informasjon om våre studenter i Kambodsja. De har skrevet en presentasjon om seg selv, som vi har oversatt til norsk. Vi takker alle som er med på å støtte oss, slik at disse studentene får en mulighet til å ta en utdannelse.

Chork Srey Snom

Nytt bilde (5)

Her name is Chork Srey Snom. She is 22 years old. She lives in Tram Kong village, Chanleas Dai commune, Krolanh district and Siem Reap province. She has two brothers and two sisters. She is second child in her family. All her sisters is married and her brother is not yet. Right now he is working in Thailand.

Dette er Chork Srey Snom og hun er 22 år. Hun bor i landsbyen Tram Kong, Chanleas Dai kommune, Krolanh distrikt i provinsen Siem Reap. Hun har to brødre og to søstre. Hun er den nest eldste av søsknene. Begge søstrene er gift. Broren er ikke gift ennå, han jobber for tiden i Thailand.

Yean Barang

Nytt bilde (4)

My name is Yean Barang. I am 20 years old. I have 4 brothers. Three brothers he had married already. He is working in Thailand.

My mother her name is Meas Dov. She has 52 years old. She is very kind.

But I don’t have father. He died when I study in grade 3. I was born in Preash Lean village Chan Leas Dai Commune Kralanh district and Siem Reap Province.

I am daughter that study very top up in my family. Today I am so very happy. I want to say thank you for everything that John and all of you guys in Norway give to me. I love everyone. The last time I wish you to have good luck and good health every time.

Hei, mitt navn er Yean Barang og jeg er 20år. Jeg har 4 brødre hvorav 3 av de er gift allerede, min fjerde bror jobber i Thailand.

Moren min heter Meas Dov hun er 52 år gammel og er veldig snill.

Jeg har ingen far lenger, han døde når jeg gikk i tredje klasse. Jeg ble født i Preash Lean Village, Chan Leas kommune i Kralanh Distrikt som ligger i provinsen Siam Reap.

Jeg er den datteren i familien som studerer til høyere utdanning. I dag er jeg veldig lykkelig. Jeg vil takke John  og alle dere i Norge for alt dere gir meg. Jeg er glad i alle sammen. Jeg ønsker dere alt godt og god helse.

Touem Bunthea

Nytt bilde (3)

His name is Touem Bunthea. His lives in Taleng village, Sroul commune, Krolanh district and Siem Reap province. He has a brother and four sisters. His three sisters are married. They are working in Thailand. He is very happy to get a scholarship from you also. He studies in Build Bright University in Siem Reap.

Dette er Touem Bunthea. Han bor i Taleng village, Sroul kommune, Krolanh distrikt i Siem Reap provins. Han har en bror og fire søstre. Hans tre søstre er gift. De jobber i Thailand. Han er veldig glad for å få skolegang fra dere. Han studerer på Build Bright University i Siem Reap.

Soeut Soksan

Nytt bilde (2)

My name is Soeut Soksan. I am 22 years old. I’m fifth child. I live in Preah Lean village, Chanleas Dai commune, Krolanh district and Siem Reap province. I have four brothers and one sister. I have no father. His was dying when I was three years old. My mother is working in Thailand with all her sons and her sister. I am a student in Build Bright University in Siem Reap. My skill is Tourism and Hospitality management. I am really happy to get a scholarship from John. I have today because of you. Thank you very much Mr. John and all of you guys in Norway.

Mitt navn er Soeut Soksan. Jeg er 22 år gammel og femte barnet i min familie. Jeg bor i Preah Lean village, Chanleas Dai kommune, Krolanh distrikt og i Siem Reap provins. Jeg har fire brødre og en søster. Jeg har ingen far, han døde når jeg var tre år gammel. Moren min jobber i  Thailand med alle sine sønner og søsteren sin. Jeg er student på Build Bright University i Siem Reap. Mine fag er Tourism og Hospitality management. Jeg er veldig glad for å få utdanning fra John. Jeg er der jeg er i dag på grunn av deg. Tusen takk Mr. John og alle dere i Norge.

Muk Mabb

Nytt bilde (1)

My name is Muk Mabb. I am 18 years old. I live in Preah Lean village, Chanleas Dai commune, Krolanh district and Siem Reap province. I have a brother and I am second child in my family. I study car mechanic.

Mitt navn er Muk Mabb. Jeg er 18 år gammel. Jeg bor i Preah Lean village, Chanleas Dai kommune, Krolanh distrikt i provinsen Siem Reap. Jeg har en bror og jeg er barn nummer to i min familie. Jeg studerer for å bli bilmekaniker.

Roun Trey

Nytt bilde

Her name is Roun Trey. She has two sisters and a brother. She is the first child in her family. She lives in Srey Snom district in Siem Reap province. She works in a beauty shop to get an experience from her work.

Dette er Roun Trey. Hun har to søstre og en bror og er den eldste av søsknene. Hun bor i Srey Snom distrikt, i Siem Reap provins. Hun jobber i en skjønnhets salong for å få arbeidserfaring.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev fra vår styreleder i Kambodsja

Kjære støttemedlemmer, faddere og alle dere som følger med på hva vi driver med.  Nå har det gått drøyt ett år og tre måneder siden Cambodia Work And Student Society(CWASS) ble opprettet i Norge.  Om en uke får de som har fullført klassetrinn 12 resultatet fra avsluttende eksamen, de vil da forhåpentlig være klare til å starte på universitetsutdannelsen sin.

Vi har nå tre studenter boende hos oss som er klare for skolestart. I tillegg til dette venter vi på at 3 studenter til kommer flyttende.  Vi har også valgt å tilby rom og gratis mat til to unge arbeidere som sliter med å få endene til å møtes uten litt ekstra støtte.  Den ene av disse ga vi yrkesutdannelse til, men på grunn av markedet her i Kambodsja har hun måtte ta på seg en ekstra jobb. Til sammen tjener hun 80 dollar i måneden.  Vi har derfor bestemt oss for å fortsette å støtte henne med gratis mat og bolig frem til vi kan hjelpe henne med å finne en jobb som gir en levbar lønn.

Det kommer også en gutt flyttende som ikke har mulighet til å studere, men som vi ønsker å hjelpe med kost og losji. Grunnen til dette er at vi ser at vi har plass og mulighet til det. I tillegg til at han er en sosial ressurs som vil være nyttig for å skape et godt miljø ved studenthuset.

Studentene som bor hos oss og har bodd hos oss en stund er nå i full gang med å bygge et nytt rom slik at vi har plass til flere studenter.  Vi er svært takknemlig for at de villig hjelper til, dette gir oss faktisk mulighet til å tilby utdannelse til en ekstra student.  Vi har fortsatt husrom, men trenger flere donasjoner slik at vi kan bygge opp flere rom og ikke minst betale for gode utdannelser.  Så vil du være med å bidra til å gi unge mennesker i Kambodsja utdannelse bli med som støttemedlem eller bli fadder du også.

På forhånd hjertelig takk !!

Mvh Jon-Øivind Holth
Styreleder CWASS Norge.

Fledsberg Landhandel

Jon-Øivind Holth besøker Fledsberg Landhandel 9. august kl 16.00 for å fortelle om organisasjonen og arbeidet i Kambodsja.

Sandetorget bruktmarked

Lørdag 22. august kl 11-15 vil vi stå på Sandetorget Bruktmarked å selge gamle og nye ting til inntekt for barn og ungdom i Kambodsja!