Tønsberg – Sande

Vel fremme i Tønsberg ble det noen dager med hvile og spising. Jeg måtte holde 0,- budsjettet så jeg var avhengig av hjelp fra mennesker jeg kjente. Hos søsteren min fikk jeg låne madrass og fikk mat, her ble det grilling.  I Tønsberg fikk jeg spise pizza på Dolly Dimples.

I løpet av de dagene jeg var i Tønsberg fikk jeg et møte med Tønsberg blad som delte min historie. Dette kan du lese om her.

Etter litt hvile og noen dager med godt selskap var det på tide å dra videre. Før jeg dro fikk jeg en pakke fra Rimi Sem inneholdende rosiner, sjokolade, rett i koppen og mye annet som kom godt med på turen.

Som vanlig satte jeg meg store mål for dagen, viste seg å være uoppnåelig. Planen var å være i Drammen rundt ett tiden, for så å komme meg til Røyken på kvelden.  Jeg reiste fra Tønsberg klokken 09:45 med noen mandler og rosiner som jeg hadde fått av Morten Rui, og Carina Olsen, fra Rimi Sem. Denne dagen var det utrolig varmt, godt over 30grader.

Når jeg kom til Holmestrand stoppet jeg for en liten pause, men følte meg i god form og tenkte jeg skulle komme meg til Sande før jeg fikset noe mat.  På veien til Sande gikk jeg skikkelig tom, lårene ville ikke sykle mer en ett par hundre meter av gangen.  På toppen av det hele punkterte jeg, og i min fortvilelse over å ikke ha noe kunnskap om å lappe dekk, bestemte jeg meg for å hvile 15 minutter før jeg satte i gang.  Dette pleier å fungere veldig bra, men denne dagen var nok kroppen litt mer sliten en jeg kunne forutse. Jeg våknet tre timer senere. Litt småstresset satte jeg i gang med å lappe dekk og til min store overraskelse og glede var det dødslett. Blir nok ikke like stresset av dette neste gang, selv om det da sikkert ikke kommer til å være vann i nærheten, som selvsagt vil gjøre det noe vanskeligere.

 Etter å ha lappet dekket kastet jeg meg på sykkelen, og formen var om mulig verre enn da jeg stoppet.  Jeg kom likevel greit inn til Sande, hvor jeg satt noen minutter å mannet meg opp til å gå å spørre om mat, hvorfor vet ikke jeg. Første møte var en utrolig hyggelig fyr bak ferskvaredisken på meny, han spanderte to kylling lår og gratinerte poteter. I tillegg fikk jeg en cola som jeg trengte sårt for å få opp blodsukkeret.  Etterpå vurderte jeg selvsagt å gi meg siden jeg hadde litt mat til kvelden, men jeg tenkte det kunne jo vært godt å ha litt frokost til  morgendagen. Jeg tok turen innom rema 1000 også. Der var de like hyggelige og jeg fikk med noen varer som ville gått ut på dato dagen etter, rundstykker, kyllingpålegg burgerost og rundstykker.  Etter dette var jeg på stasjonen/sande pub, og møtte to hyggelige damer, de var litt usikre siden sjefen ikke var tilstede, men sendte med meg to iste.

Turen bar videre  til nordre Sande og rett før jeg kom til mitt søsters hus, hvor jeg tenkte å sove på verandaen, siden hun ikke var hjemme denne dagen. Ble jeg tutet på av en bil hvor det var ei dame som hadde lest om meg på Facebook, hun gå meg ferske boller.

Når jeg kom frem var jeg så sliten att jeg knapt klarte å spise litt kylling, men etter 1 times hvile fikk jeg i meg litt mer næring. Det var åltreit å ha litt mat i veska sånn at jeg kan spise underveis på turen neste dag.

Jeg trodde jeg hadde  lært dette tidligere, men nå har jeg lært det på nytt. Mat er viktig om man skal «jobbe»  hele dagen.